Menu Sluiten

Vergaderfaciliteiten

Bent u op zoek naar een Expohall voor het organiseren van uw volgend event, beurs, congres, personeelsfeest,… ? Wij bieden u 3 expohallen aan in loftstijl, van 3000m² tot 8600m² + strategische ligging + aanpalende grootse parking.

BRUSSELS KART EXPO, uw perfecte gastlocatie voor :

  • Beurzen & Vakbeurzen
  • Events & Bedrijfsevents
  • Productlanceringen
  • Congressen

Ideaal gelegen, op het strategisch kruispunt van de E40 Oostende-Brussel en de Brusselse Ring.

Als organisator huurt u de Expohallen, als naakte oppervlakte en richt u deze naar wens in.

Gekenmerkt door een donkergroen dakgebinte met weinig steunpilaren, hetgeen enkel voordelen biedt. Elke expohall heeft een centraal hoger gedeelte met 2 lagere zijflanken of « mezzanines » genaamd.

In beide expohallen is er aangenaam daglicht via de zijflanken, hetgeen beursorganisatoren enkel kunnen toejuichen.

Beide expohallen zijn niet onderkelderd voor een makkelijke opbouw en afbouw toeleveringen.

De expohallen zijn aanpalend. Via een ruime passage van 10 meter breedte creëren wij oppervlakte tot 8000m² (incl. passage).

Elke expohall beschikt over een krachtig elektriciteitsplan, goede verwarmingsinstallatie en moderne sanitaire installaties.

Aanpalend beschikt u over een veilige en goed verlichte asfaltparking tot 2400 plaatsen.

U bent vrij van alle toeleveranciers.

03696750369675

Informatie over vergaderfaciliteiten.

Vergaderfaciliteiten zijn voortdurend bezig hun voorzieningen aan te passen om de best mogelijke ervaring te bieden aan klanten en congresgangers.

Als u een Vergaderfaciliteit wilt boeken, is het belangrijk dat u uw huiswerk doet om er zeker van te zijn dat u er een kiest die aan uw specifieke behoeften voldoet.

Er zijn tientallen soorten vergaderfaciliteiten. Veel daarvan bieden echter slechts een handvol diensten aan, en veel andere bieden slechts het absolute minimum. Het is belangrijk dat u een vergaderfaciliteit kiest met een comfortabele werkruimte, een professionele uitstraling, een gunstige locatie en eersteklas diensten.

Weet precies hoeveel mensen er in uw groep zullen zitten.

<p.

More info

tags: Expo Partner – Expohallen – Expohallen Brussel – Leveranciers Meetings – Meetings – 

Wenst u meer info over vergaderfaciliteiten kijk dan vlug op https://www.brusselskartexpo.be/nl_BE/ | Vergaderfaciliteiten

Vergaderen | evenementen organisatie | Beurzen | Events | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Vergaderfaciliteiten

contacthbcbaarle.eu belgi nederland hoogbraak baarlehertog toggle navigation home units flex postlockers presentatie backoffice over hbc contact hoogbraak business center presentatieruimtes vergaderfaciliteiten zijn vaak gezocht Het hoogbraak business center biedt u de mogelijkheid gebruik te maken van onze vergaderfaciliteiten. Onze vergaderzalen zijn geschikt voor al uw zakelijke bijeenkomsten. De vergaderruimtes beschikken over ruime vergadertafels welke in de door u gewenste opstelling kunnen worden geplaatst. Al onze ruimtes hebben een moderne sfeervolle uitstraling en beschikken over alle benodigde apparatuur en audiovisuele hulpmiddelen. interesse vraag vrijblijvend een offerte aan via mail ons copyright hbcba.

projecten nieuws bureau contact nl fr en kantoor kwtb. Wommelgem b met oog op het ontvangen van hun clinteel en het optimaliseren van de werkvloer en vergaderfaciliteiten dringt een ingrijpende opfrisbeurt van de bestaande kantoren zich op. De eerste fase van deze totaalopdracht focust zich op het optimaliseren van de inkomhal en het onthaal niveau het creren van een nieuwe werkvloer voor zo n bedienden evenals het opfrissen van de bestaande vergaderfaciliteiten. De opdrachtgever is een vleesverwerkingsbedrijf meer bepaald fijne vleeswaren en charcuterie vandaar de subtiele knipoog naar het beenhouwerijgebeuren door toepassing van rood opgevoegde wandtegeltjes en een ossebloedrode bevloering. De vergaderzalen worden vanuit het onthaal reeds aangekondigd door de integratie van een glazen vitrine voor het etaleren van hun producten. Daar het proeven van de vleeswaren deel uitmaakt van hun verkoopscultuur werd het idee van een degustatiekappel in het leven geroepen. Een sacrale ruimte waar hun delicatessen geproefd kunnen worden en verheven tot de best.

Informatie over Vergaderfaciliteiten

nl en fr de reserveer nu aankomst vertrek volwassenen kinderen babies kamers promo code ontdek onze promoties volg ons via home hotel ontbijt fotogallerij seminaries en meetings zomerpromotie arrangementen contacteer ons vergaderzaal faciliteiten meetings teambuilding incentives seminaries residentieel vraag een offerte aan nieuwsbrief mis onze promoties niet seminaries en meetings vergaderzaal vergaderen in alle rust vergaderruimte hotel keravic beschikt over n vergaderruimte waarom kiezen voor vergaderfaciliteiten Dit wil zeggen dat u steeds in alle rust kan vergaderen en dat u exclusief gebruik kan maken van de vergaderfaciliteiten. De ruimte kan eveneens volledig aan uw wensen worden aangepast. Dit in combinatie met de verschillende lunch en dinermogelijkheden zorgt er voor dat hotel keravic de ideale locatie is voor uw meeting tot personen. Hotel keravic herentalsesteenweg lichtaart t infokeravic.be .