Menu Sluiten

Meeting Organiseren In Brussel

Bent u op zoek naar een Expohall voor het organiseren van uw volgend event, beurs, congres, personeelsfeest,… ? Wij bieden u 3 expohallen aan in loftstijl, van 3000m² tot 8600m² + strategische ligging + aanpalende grootse parking.

BRUSSELS KART EXPO, uw perfecte gastlocatie voor :

  • Beurzen & Vakbeurzen
  • Events & Bedrijfsevents
  • Productlanceringen
  • Congressen

Ideaal gelegen, op het strategisch kruispunt van de E40 Oostende-Brussel en de Brusselse Ring.

Als organisator huurt u de Expohallen, als naakte oppervlakte en richt u deze naar wens in.

Gekenmerkt door een donkergroen dakgebinte met weinig steunpilaren, hetgeen enkel voordelen biedt. Elke expohall heeft een centraal hoger gedeelte met 2 lagere zijflanken of « mezzanines » genaamd.

In beide expohallen is er aangenaam daglicht via de zijflanken, hetgeen beursorganisatoren enkel kunnen toejuichen.

Beide expohallen zijn niet onderkelderd voor een makkelijke opbouw en afbouw toeleveringen.

De expohallen zijn aanpalend. Via een ruime passage van 10 meter breedte creëren wij oppervlakte tot 8000m² (incl. passage).

Elke expohall beschikt over een krachtig elektriciteitsplan, goede verwarmingsinstallatie en moderne sanitaire installaties.

Aanpalend beschikt u over een veilige en goed verlichte asfaltparking tot 2400 plaatsen.

U bent vrij van alle toeleveranciers.

03696750369675

More info

tags: Expo Partner – Expohallen – Expohallen Brussel – Leveranciers Meetings – Meetings – 

Wenst u meer info over meeting organiseren in brussel kijk dan vlug op https://www.brusselskartexpo.be/nl_BE/ | Meeting Organiseren In Brussel

evenementen organisatie | Events | Beurzen | Vergaderen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Meeting organiseren in brussel

feestzalen en eventlocaties foodtrucks cateraars verhuur tenten fotografen trouwfeest organiseren bedrijfsevent organiseren volledige aanbod recent gezocht je hebt nog geen recente zoekopdrachten zoeken volledig aanbod laat je inspireren partner worden menu volledig aanbod laat je inspireren partner worden salino industrieumlle locaties industrieumlle locaties een verlaten papierfabriek een oude treinloods of een immens fabriekshal al deze unieke locaties werden omgebouwd tot luxueuze feestlocaties die toch hun industrile en historische kader niet verloren hebben filter gelegenheid gelegenheid babyborrel doop communie lentefeest huwelijk verjaardagsfeest jubileum familiefeest bedrijfsfeest .

ga naar navigatie ga naar de hoofdinhoud menu seminars bruiloften kamers het kasteel fotos blog contact partners veelgestelde vragen goede adressen juridische kennisgeving vertrouwelijkheid fr nl en uw bedrijfsevent in het chteau bayard op zoek naar een originele en stijlvolle locatie voor uw bedrijfsevent in belgi er ooit al bij. stil gestaan om dit te organiseren in een kasteel een atypische locatie gelegen in het hart van een historische site dit kan in het prachtige chateau bayard dat u verwelkomt in zijn rustgevende groene omgeving meeting organiseren in brussel informatie aanvragen Neem contact op een bedrijfsevenement organiseren in een kasteel vloerverwarming dimbare led verlichting performante wifi geintegreerde projectieschermen bose geluidsinstallatie beamers podia pupiters en paperboards staan ter beschikking in onze diverse zalen het zicht op het park en de waterpartij krijgt u er bij alles voor een atypische werkdag. Laat u verleiden door deze magische omgeving en verwen uw medewerkers met een elegant en verfijnd bedrijfsevent. Het chteau bayard en zijn groene gordel .

Het terrein van Meeting organiseren in brussel

nl fr infohuisvandijck.be historische locaties totaalorganisatie blog vacatures contact historische locaties afrikapaleis tervuren salons van dijck mechelen hof van riemen heistopdenberg al onze partnerlocaties naast het verzorgen van feesten in salons van dijck en het koloninpaleis werken wij met aantal unieke en historische evenementenlocaties samen. Neem zeker een kijkje en droom alvast weg kasteel van bouchout kasteel van bouchout het kasteel van bouchout in het hartje van de plantentuin meise biedt u niet alleen een sfeervolle maar ook boeiende omkadering voor allerlei evenementen. Het kasteel met roots tot in de e eeuw was ooit de koninklijke woonplaats van keizerin charlotte de mogelijkheden van meeting organiseren in brussel Voor uw meetings kan u gebruik maken van vergaderzalen voor groepen tot personen. Diverse opstellingen zijn mogelijk. Het kasteel is uitgerust met draadloos internet. Kasteel terhulpen kasteel terhulpen het kasteel van terhulpen bevindt zich in het hart van een uitgestrekt domein d.